لينکهاي مفيد

بازدیدکنندگان : 48757

پرداخت تسهیلات و وام های تنفس دار

فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب PDF

مدیر عامل صندوق سلامت ثامن از پرداخت تسهیلات و وام های تنفس دار به شرکت‌های دانش بنیان خبر داد

مدیر عامل صندوق سلامت ثامن در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: صندوق سلامت ثامن از سال 1390 در راستای کمک به توسعه اقتصاد دانش بنیان و با هدف حمایت از کارآفرینان، شرکت‏های دانش بنیان، محققان و صاحبان ایده با پرداخت تسهیلات و حمایت‏های مالی و مشاوره‏ ای تشکیل گردید.

وی از اعلام آمادگی صندوق در جهت پرداخت تسهیلات به شرکت‏های دانش بنیان خبر داده و اعلام نمود:

از کلیه طرح‏ها و ایده‏هایی که در زمینه تولید داروهای خاص، تجهیزات پزشکی منحصر به فرد، حوزه‏های برنامه نویسی و نرم  افزاری ، توریسم درمانی و در کل Health economy  یا اقتصاد سلامت باشند حمایت می‏نماید که این حمایت می‏تواند به صورت مشارکت دراجرای طرح، پرداخت تسهیلات با سودهای پایین و دوره تنفس در بازپرداخت اقساط باشد.

دکتر شاپوری مقدم اشاره نمود یکی دیگر از فعالیت‏های صندوق ایجاد ارتباط بین سرمایه‏ گذاران و صاحبان ایده در حوزه سلامت می‏باشد که با متصل نمودن حلقه‏ های این زنجیر در کوتاه ترین زمان ایده به محصول تبدیل خواهد شد.

مدیرعامل  صندوق سلامت ثامن در خصوص نحوه پرداخت و بازپرداخت تسهیلات به کارآفرینان و شرکت‏های دانش بنیان گفت: صندوق در سال‏های گذشته با دانشگاه‏های علوم پزشکی مشهد و بجنورد قرارداد عاملیت امضا نموده است و در آینده نیز با دانشگاه‏های بیشتری این قرارداد را منعقد خواهد نمود به نحوی که پس از کارشناسی طرح متقاضی در شورای فناوری دانشگاه‏های مذکور و تایید آن، صندوق سلامت ثامن در کوتاه‏ترین زمان تسهیلات را از محل عاملیت پرداخت می‏نماید. ضمنا علاوه بر این موارد فوق‏ الذکر به متقاضیانی که طرح‏های آنها در گروه اقتصادی و علمی صندوق به تایید رسیده باشد، صندوق با آنها مشارکت خواهد نمود.

دکتر شاپوری مقدم با اشاره به اینکه صندوق سلامت ثامن بعنوان نماینده صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در شرق کشور است و اعتبارات بسیار خوبی دریافت نموده، اعلام نمود: با توجه به این اعتبارات در صورتی که شرکت های دانش بنیان و متقاضیان گیرنده وام بازده اقتصادی مناسبی داشته باشند صندوق می تواند حتی چندین نوبت به آنها وام های تنفس دار شش ماهه و یکساله با سودهای کم پرداخت نماید.

به نقل از روابط عمومی معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

آخرین بروزرسانی ( چهارشنبه, 13 شهریور 1398 ساعت 13:14 )