لينکهاي مفيد

فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب PDF

35 میلیارد تومان برای توسعه فناوری سلامت اختصاص یافته است

alt
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دکتر حسین کیوانی مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت در همایش سراسری معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاهها و روسای مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی کشور در تالار امام(ره) مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) افزود: برای توسعه فناوری سلامت و تسهیل تشکیل شرکتهای دانش بنیان اقداماتی از جمله: تعیین اولویتها و اعلام آن به صورت چند فراخوان، تسهیل اولویت های علوم پایه سلامت در شورای وزارت بهداشت، تشکیل پنج صندوق غیر دولتی پژوهشی و فناوری و ساخت شش فضای پاکیزه در شش دانشگاه تیپ یک انجام شده است.
دکتر کیوانی ادامه داد: توسعه مراکز رشد به 23 مرکز، تبدیل امکانات تولیدی و تحقیقاتی انیستیتو پاستور ایران به مراکز رشد و فناوری، تخصیص 15 میلیارد تومان به توسعه داروهای بیوتیک در سال 89 و همچنین تخصیص 10 میلیارد تومان به کسب دانش فنی تجهیزات در سال 89 و 90 از دیگر اقدامات انجام شده برای توسعه فناوری سلامت و تشکیل شرکتهای دانش بنیان است .
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت گفت: شناسایی افرادی که دارای ویژگیهای مورد نیاز برای تشکیل شرکتهای دانش بنیان هستند و همچنین شناسایی امکانات بالقوه و بالفعل موجود در دانشگاهها،مراکز تحقیقاتی،مراکز رشد و سایر مراکز از جمله راهکارهای تشکیل این شرکتها در حوزه سلامت است.
دکتر کیوانی ارایه درخواست برای کسب دانش فنی تولید و تجاری سازی، استفاده از امکانات تولید محدود و صنعتی در اختیار وزارت بهداشت،عقد قرارداد مستقیم با شرکتهای دولتی و خصوصی برای عرضه محصول را از دیگر راهکارهای تشکیل شرکتهای دانش بنیان در حوزه سلامت برشمرد.
وی اضافه کرد: این شرکتها مجازند مرکز فعالیت خود را در محدوده شهر تهران و سایر شهرها با رعایت قوانین زیست محیطی تشکیل دهند و این شرکتها می توانند در پارک های علم و فناوری برای انجام ماموریتهای محوله از مزایای قوانین مناطق آزاد استفاده کنند.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با بیان این که در حال حاضر 20 مرکز رشد فناوری در وزارت بهداشت فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: حدود 9 مرکز در انتظار اخذ مجوز از شورای گسترش وزارت بهداشت هستند. همچنین بر اساس نقشه جامع علمی کشور باید 60 پژوهشگاه و مرکز رشد و فناوری در حوزه‌های اولویت دار کشور شکل بگیرد به طوریکه تمامی دانشگاه‌ها تقریبا متناسب با مزیت‌های منطقه دارای پژوهشگاه و مراکز رشد باشند.
وی در خصوص حمایت‌های صورت گرفته از مراکز رشد فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور تصریح کرد: به طور سالانه از محل بودجه معاونت تحقیقات و فناوری وزارتخانه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت هایی صورت می گیرد به عنوان مثال امسال در پنج مرکز رشد، اتاق تمیز (clean room) راه‌اندازی شد. این اتاق‌ها، مکانهایی مناسبی برای تولید برخی از داروها هستند. همچنین حدود 600 میلیون تومان جهت تجهیز به هر یک از این مراکز کمک شد.

آخرین بروزرسانی ( سه شنبه, 03 آبان 1390 ساعت 11:44 )