Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Portal

srtf.mums.ac.ir

لينکهاي مفيد

تاریخ و زمان فارسی


سه شنبه 4 مهر
1396

5. محرم 1439


26. سپتامبر 2017

آمار سایت

اعضا : 726
محتوا : 51
لینک وب ها : 8
بازدیدکنندگان : 46575

اوقات شرعی



تولید اسانس های طبیعی به روش نانو

فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب PDF

طرح دیسپرسینگ به همراه نانو امولسیفائینگ ذرات در فاز مایع اسانس های طبیعی فرآوری شده، به کمک فناوری رتور-استاتور با هدف کاهش اندازه ذرات از مقیاس میکرو به نانو به منظور افزایش سطح تماس.

به کارگیری تکنولوژی نانو در فرآوری فرآورده های گیاهی(داروئی و معطر) به منظور ایجاد ذراتی با سایز نانومتریک. با استفاده از روش های معرفی شده در این طرح، با شکستن ذرات معلق عامل ایجاد طعم یا هر عامل مورد نظر دیگر همچون مواد موثره استخراج شده از گیاهان داروئی، سطح تماس را به چندین برابر گسترش داده و در نتیجه میزان اثر دهی آن چندین برابر شده که متعاقب آن دوز مصرف کاهش یافته و این خود باعث کاهش مواد مصرفی در محصولات نهایی می شود. کاهش مصرف مواد یعنی پایین آوردن هزینه های سنگین تولید، که از جمله مسائل مهم در یک تولید صنعتی می باشد.

آخرین بروزرسانی ( یکشنبه, 11 خرداد 1393 ساعت 09:31 )